Cookies verzekeren het goed functioneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten?

Ok
Menu

Een GeoSpatial Award voor BruGIS

06 April 2016

Tijdens het BeGeo-congres, gewijd aan geografische informatie, werd de GeoSpatial Award 2016 voor het beste professionele project toegekend aan de GOB voor de BruGIS-Urbanalyse

GeoSpatial Award 2016 - Professional Award op 3 maart werd toegekend aan Gewestelijke Overheidsdienst Brussel voor BruGIS Urbanalyse : stedenbouwkundige inlichtingen voor iedereen in 1(3) klikken.


Het congres BeGeo had plaats op 3 maart 2016 in THE EGG in Brussel.

In het kader van deze conferentie, hebben AM/FM-GIS Belux en FLAGIS de GeoSpatial Awards 2016 georganiseerd. Een van deze “GeoSpatial Awards” werd toegekend aan een professioneel initiatief dat gebruik maakt van geografische gegevens. Het BruGIS Team, van de Directie Administratieve en Financiële zaken (BSO), had zich ingeschreven met het project “BruGIS Urbanalyse : stedenbouwkundige inlichtingen voor iedereen in 1(3) klikken”.

Na een eerste selectie uit 14 projecten, werd BruGIS uitgenodigd, samen met 4 andere professionele projecten, om hun realisatie voor te stellen tijdens het BeGEO congres van 3 maart 2016 onder de vorm van een Pecha Kucha (korte presentatie van 20 slides, elk beeld wordt gedurerende 20 seconden getoond). Deze Pecha Kucha werd zeer gewaardeerd door de jury, samengesteld uit professionals, en de GeoSpatial Award voor het beste professionele project werd uiteindelijk toegekend aan BruGIS van de DAF.

Als u de tool urbanalyse wilt testen, dan vindt u die op de site www.brugis.brussels
Terug naar news

De smart toekomst van Brussel? Ik doe mee!

Een slimme stad heeft oor voor haar inwoners, bedrijven… en hun ideeën!

Deelnemen

Powered by creaxial