Cookies verzekeren het goed functioneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten?

Ok
Menu

Oproep voor culturele projecten

06 Maart 2017

De Staatssecretaris voor Informatica en Digitalisering en de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel schrijven een projectoproep uit voor (socio)culturele projecten of evenementen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De aanvraagdossiers voor een subsidie moeten ingediend worden vóór 10/04/2017.

Bent u initiatiefnemer van een (socio)cultureel project of evenement dat digitale inclusie beoogt te bevorderen? Ga na of u in aanmerking komt voor subsidie.

  • U vertegenwoordigt een vzw of feitelijke vereniging die gevestigd is in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en actief is op het vlak van IT, cultuur, socioculturele animatie of creatieve ontspanning.
  • U plant een evenement te organiseren of een project te realiseren in 2017 op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
  • Dit project of evenement beoogt bij te dragen tot het oplossen van een maatschappelijk thematiek door programmeurs, ontwikkelaars van alle aard en projectleiders te laten samenwerken om een Smart City-project tot stand te brengen.
  • U dient uw subsidieaanvraag in bij de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel vóór 10/04/2017.
Lees de volledige projectoproep op de website www.overheidsdienst.brussels.
Terug naar news

De smart toekomst van Brussel? Ik doe mee!

Een slimme stad heeft oor voor haar inwoners, bedrijven… en hun ideeën!

Deelnemen

Powered by creaxial