Cookies verzekeren het goed functioneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten?

Ok
Menu
Gratis wifi logo

Wifi op openbare plaatsen

29 Mei 2015

Bepaalde openbare plaatsen spelen een belangrijke rol in de stad omdat er veel passage is. Brusselaars en bezoekers komen er voorbij, houden er halt, ontmoeten er elkaar... Smartcity.brussels wil het gewestelijke wifinetwerk Urbizone naar zo veel mogelijk van deze plaatsen uitbreiden.

De moderne stedeling is liever niet te lang offline en mist al gauw zijn favoriete apps, communicatie- en zoekhulpmiddelen. Wachten aan de bushalte of op een vriend? Even iets checken voor je iets koopt op de markt? Snel kijken hoe je moet rijden voor je de fiets op springt? Dat gaat allemaal een stuk makkelijker als je met je smartphone, tablet of laptop direct op het Internet kan. Smartcity.brussels wil internet onderweg vanzelfsprekend maken voor alle Brusselaars en bezoekers van het Gewest, door hun er toegang toe te geven op strategische openbare plaatsen in het Brusselse. Het Urbizone-netwerk dekt al heel wat van deze plaatsen en zal uitgebreid worden naar nog meer druk bezochte plekken, fietsdeelstations en metrostations.
Terug naar news

De smart toekomst van Brussel? Ik doe mee!

Een slimme stad heeft oor voor haar inwoners, bedrijven… en hun ideeën!

Deelnemen

Powered by creaxial