Cookies verzekeren het goed functioneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten?

Ok
Menu
Evoliris - e-learning

Het referentiecentrum Evoliris en het belang van e-learning

20 Juni 2017

Een heel actuele leermethode

e-learning is een heel actuele leermethode en de informaticasector is geknipt voor wie aan zelfstudie wil doen. Uit gesprekken met heel wat stagiairs die onze opleidingen volgen, bleek dat ze voor dit leertype kiezen als aanvulling bij een opleiding en om de nodige basiskennis te verwerven, … Evoliris is deze leermethode meteen gaan uitdiepen.

Na een rondvraag bij stagiairs begreep Evoliris dat er een grote vraag bestaat! Veel stagiairs kiezen voor e-learning in de vorm van praktische aanvullingen (oefeningen) bij de cursussen van Evoliris (63%). Voorts benut 40% deze leermethode als aanvulling bij de theorie. Tot slot voelt een deel van hen de behoefte aan inleidende lessen op de leerstof die bij Evoliris wordt onderwezen (33%).

​Evoliris speelt op deze vraag in met een webpagina die regelmatig wordt bijgewerkt. De leerlingen krijgen een uitgebreid overzicht van de kosteloze of betalende websites, zodat zij een passende leermethode kunnen vinden op basis van de leerstof die hen interesseert.
Betrokken administratie(s)
Terug naar news

De smart toekomst van Brussel? Ik doe mee!

Een slimme stad heeft oor voor haar inwoners, bedrijven… en hun ideeën!

Deelnemen

Powered by creaxial