Cookies verzekeren het goed functioneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten?

Ok
Menu
be I.T. - be.brussels

Projectoproep rond digitale inclusie

12 Februari 2018

De Staatssecretaris voor Informatica en Digitalisering en de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel lanceren een nieuwe projectoproep voor initiatieven of evenementen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest die bijdragen aan het oplossen van de uitdaging die digitale inclusie stelt. De uiterlijke datum om een aanvraagdossier in te dienen is 30 maart 2018.

Organiseert u in 2018 een evenement/project dat een oplossing biedt aan de uitdaging die digitale inclusie stelt? Dan maakt u misschien kans op een subsidie!
  • U vertegenwoordigt een privé-instelling, een vereniging met rechtspersoonlijkheid of een feitelijke vereniging zonder rechtspersoonlijkheid die gevestigd is in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en actief is in het domein van digitalisering.
  • U bent de beziel(st)er van een project of evenement dat zal plaatsvinden in 2018 in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
  • U dient uw subsidiedossier ten laatste in op 30 maart 2018 bij de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel.
U kunt de volledige projectoproep en bijhorende documenten terugvinden op de website www.overheidsdienst.brussels.
Terug naar news

De smart toekomst van Brussel? Ik doe mee!

Een slimme stad heeft oor voor haar inwoners, bedrijven… en hun ideeën!

Deelnemen

Powered by creaxial