Cookies verzekeren het goed functioneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten?

Ok
Menu
Suggestietool voor een slimme stad

Openbare ICT-centra

03 Juni 2015

Openbare ruimtes met toegang tot verschillende computers en tablets en vrijwilligers die de gebruikers bijstaan, een idee aangereikt door Wouter (Ganshoren)

Openbare ruimtes met toegang tot verschillende computers en tablets. Bijgestaan door enthousiaste vrijwilligers kan iedereen hier gebruik maken van computers en tablets. Want WIFI overal is een mooi doel maar enkel te gebruiken wanneer de personen ook over een eigen laptop beschikken. Om iedereen mee in deze vooruitgang te betrekken is het cruciaal dat iedereen toegang heeft tot deze middelen. Leerlingen kunnen hier opzoekwerk doen voor opdrachten of samen werken/studeren in groepslokalen. Volwassenen kunnen gebruik maken van online platformen om te solliciteren of om aangiftes te doen. Ideeën kunnen worden uitgewisseld en in een ideale wereld vormt er zich een community rond de centra die zelf naar innoverend oplossingen zoeken of van Brussel een Smart City te maken.
Terug naar suggesties

De smart toekomst van Brussel? Ik doe mee!

Een slimme stad heeft oor voor haar inwoners, bedrijven… en hun ideeën!

Deelnemen

Powered by creaxial