Cookies verzekeren het goed functioneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten?

Ok
Menu

Europees geld beschikbaar voor toekomstige “Smart City” projects in Brussel

12 November 2015

Verscheidene oproepen in het kader van Horizon 2020 betreffen Smart City projecten. De werkprogramma's werden recent gepubliceerd. De best gerangschikte voorstellen zullen een financiering bekomen die varieert tussen de 70% à 100% van de subsidiabele projectkosten.

“Sustainable cities through nature-based solutions”, “Supporting smart electric mobility in cities”, “Facilitating public procurement of innovative sustainable transport and mobility solutions in urban areas”, “Sustainable urbanisation”,… dit zijn enkele thema’s die in 2016 en 2017 aan bod zullen komen in Horizon 2020, het Europese financieringsprogramma voor onderzoek en ontwikkeling.
De nieuwe werkprogramma’s voor 2016-2017 werden recent gepubliceerd.  

De best gerangschikte voorstellen zullen een financiering bekomen die varieert tussen de 70% à 100% van de subsidiabele projectkosten.  

De voorstellen vereisen weliswaar een innoverende en ambitieuze aanpak alsook een transnationale samenwerking via een consortium bestaande uit partners uit de verschillende Lidstaten en een duidelijke toegevoegde waarde op Europese schaal.
Terug naar news

De smart toekomst van Brussel? Ik doe mee!

Een slimme stad heeft oor voor haar inwoners, bedrijven… en hun ideeën!

Deelnemen

Powered by creaxial