Cookies verzekeren het goed functioneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten?

Ok
Menu

TaxiBus, nu ook online

20 November 2015

TaxiBus, de dienst van de MIVB die gehandicapten vervoert, kan voortaan ook online gereserveerd worden via een speciale website. De site is nu al een succes !

« Brussel, dat zijn wij allemaal». Dat is geen holle slogan voor de MIVB, want ze stelt alles in het werk voor een mobiliteit voor zoveel mogelijk mensen. Daarom werd Taxibus opgericht, een dienst voor vervoer van gehandicapten. Het gaat om een deur-aan-deurdienst op aanvraag, die verzekerd wordt van maandag tot vrijdag, van 5 uur tot 1 uur.

Nu ook op het net

Voordien moesten reizigers die gebruik wilden maken van Taxibus hun rit reserveren via de telefoon (02/515.23.65), tijdens de openingsuren van de dienst Customer Care (van maandag tot vrijdag tussen 7 en 19 uur en op zaterdag van 8 tot 16 uur). Vandaag kan je je rit ook reserveren via een speciale website: www.taxibus.be, die ook aangepast is aan smartphones en tablets. Reserveren via internet biedt een pak voordelen voor onze gebruikers: 
  • Mogelijkheid om 24u/24 en 7d/7 te reserveren
  • Minder kans op eventuele fouten in vergelijking met reserveren via de telefoon : de reiziger heeft een overzicht van zijn reservaties, kan ze op elk moment aanpassen, heeft toegang tot zijn vroegere en toekomstige ritten, en kan zijn reservaties laten doen door een derde (familie, sociaal assistent) als hij of zij dat wil
  • Het is gratis
Enkele dagen na de lancering van de website bedroeg het aantal online reservaties reeds 30%.
Terug naar news

De smart toekomst van Brussel? Ik doe mee!

Een slimme stad heeft oor voor haar inwoners, bedrijven… en hun ideeën!

Deelnemen

Powered by creaxial